Ad Code

Big Sale έως και -70%


Στο Brands4all θα βρείτε όλα τα προϊόντα της φθινοπωρινής & χειμωνιάτικης κολεξιόν με 30% έκπτωση και μεγάλη ποικιλία ρούχων & αξεσουάρ με 50% - 70% έκπτωση!

Η προσφορά ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν έως 28/02, στο τέλος της ημέρας.


Το ηλεκτρονικό κατάστημα, Brands4all, δημιουργήθηκε από την εταιρία DANIEL PAP S.O. LTD η οποία  ξεκίνησε την λειτουργία του ως θυγατρική της εταιρίας Sicem International S.R.L., μιας μεγάλης πολυεθνικής εταιρίας, με έδρα την Φλωρεντία της Ιταλίας.

Η εταιρία ειδικεύεται στο σχεδιασμό και στη παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας κυρίως σπορ ένδυσης και αξεσουάρ καθώς είναι ο επίσημος δικαιοδόχος μια ευρείας γκάμας μυθικών φανταστικών ηρώων, διάσημων αστεριών του Hollywood και εμπορικών σημάτων εκ των οποίων μερικά είναι τα:   WALT DISNEY, BETTYBOOP, WARNER BROS, HELLO KITTY, POPEYE, THE BEATLES, THE FLINSTONES, I LOVE NEW YORK, MARVEL, COCA COLA

Συγχρόνως η εταιρία, εκμεταλλεύεται γνωστά εμπορικά σήματα όπως Z-BRAND, Seven Los Angeles, SPITFIRE, LWA, Abercrombie & Fitch, Jeep, τόσο στο τομέα χονδρικής όσο και στο τομέα λιανικής πώλησης μέσω του καταστήματος, Brands4all. Σύντομα ανέπτυξε τις δραστηριότητες του μέσω ηλεκτρονικής παρουσίας δημιουργώντας το πρώτο του e-shop www.brands4all.com.gr, ενώ σήμερα έχει κατορθώσει να διαθέτει τα προϊόντα του σε διάσημες ιστοσελίδες του εξωτερικού ξεπερνώντας τις 500 online παραγγελίες καθημερινά όπου το 80% των πωλήσεων του προέρχονται από το εξωτερικό.

BRANDS4ALL- ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ  

Η φιλοσοφία μας στο Brands4all  πηγάζει από το ίδιο μας το όνομα «Επώνυμες μάρκες για όλους». Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας καθημερινά αυθεντικά προϊόντα, υψηλής ποιότητας από την επιλογή των υφασμάτων και των πρώτων υλών έως την δημιουργία των collection κάθε εποχής και τη παραγωγή τους. Η εμπειρία τόσων χρόνων σκληρής δουλειάς σε συνδυασμό με την αφοσίωση των ανθρώπων μας, την συνεχή έρευνα & καινοτομία και την επιλογή των καταλληλότερων υφασμάτων αποτελούν τις θεμελιώδεις βάσεις για μια επιτυχημένη και αποτελεσματική πορεία καθώς και ένα σημαντικό  πλεονέκτημα για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε μελλοντικής πρόκλησης που επιτάσσει η αγορά.

Στο Brands4all όμως δεν σταματάμε εδώ, αφού υπάρχει μια συνεχόμενη προσπάθεια να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα στους καταναλωτές μας και για το λόγο αυτό συνεχώς εμπλουτίζουμε την γκάμα των προϊόντων μας, με καινούρια είδη και κατηγορίες.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code