Ad Code

📢🔔-50% σε Nike & Jordan 🔔 Τα καλύτερα παπούτσια μισή τιμή!


Στον Δεληκάρη, θα βρείτε τα καλύτερα αθλητικά παπούτσια σε απίστευτες τιμές!!!

Τώρα τα Nike & Jordan στη μισή τιμή!!!


Δωρεάν μεταφορικά άνω των 70€



ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ


NIKE FREE TRAINER

Nike ανδρικό αθλητικό παπούτσι για τρέξιμο. Τα Free Trainer 3.0 έχουν σχεδιαστεί για φυσική ευελιξία κινήσεων και πλευρική σταθερότητα. Επιτρέπουν την προπόνηση και το τρέξιμο σε πολλές διαφορετικές επιφάνειες, σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Το επάνω μέρος με κατασκευή Flyweave προσαρμόζεται απόλυτα στο πόδι για σταθερή αίσθηση, εξαιρετική άνεση και εκρηκτική εκκίνηση προς κάθε κατεύθυνση στη διάρκεια της προπόνησης.
• Η σχεδίαση χαμηλού προφίλ με νήματα Flywire παρέχει σταθερότητα, εξαιρετικά ανάλαφρη αίσθηση και απόλυτα ασφαλή εφαρμογή. Η ενδιάμεση σόλα Phylite λειτουργεί και ως εξωτερική για αντικραδασμική προστασία υψηλής απόκρισης, ενώ ταυτόχρονα μειώνει σημαντικά το συνολικό βάρος.
• Το υφαντό διχτυωτό υλικό και το συνθετικό δέρμα στο επάνω μέρος αγκαλιάζουν το πόδι, για βελτιωμένη πλευρική στήριξη. Οι επικαλύψεις χωρίς ραφές στα κατάλληλα σημεία προσφέρουν την αντοχή που απαιτείται στη διάρκεια της έντονης προπόνησης.
• Οι εξαγωνικές εύκαμπτες αυλακώσεις με έξι σημεία ευελιξίας και η στρογγυλεμένη, ανατομική φτέρνα εξασφαλίζουν κορυφαία ευελιξία και φυσική κίνηση του ποδιού.
• Εξωτερική σόλα με ενισχύσεις από καουτσούκ άνθρακα ανθεκτικό στην τριβή, για αντοχή στα σημεία με τη μεγαλύτερη φθορά
• Γλώσσα σε μίνιμαλ σχεδίαση με επένδυση από λεπτό στρώμα αφρού, για ανάλαφρη αίσθηση και άνεση κάτω από τα κορδόνια

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code